ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το... μυστηριώδες πρόσωπο στη μοτοσικλέτα του οποίου εντοπίστηκαν τεκμήρια

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Το... μυστηριώδες πρόσωπο στη μοτοσικλέτα του οποίου εντοπίστηκαν τεκμήρια

Δεκάδες τεκμήρια παρουσιάστηκαν στην δικάσιμο της Παρασκευής (23/11) για το διπλό φονικό του Στροβόλου, με θύματα τους Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου. 

Ανάμεσα τους και αντικείμενα σε μοτοσικλέτα, η οποία ανήκει στον Alexander Stoyiav, που για πρώτη φορά το όνομα του αναφέρεται στην δικαστική αίθουσα. Μάλιστα, στο άκουσμά του, αρκετοί παρευρισκόμενοι διερωτώνταν ποιός είναι ο συγκεκριμένος άνδρας και γιατί ποτέ δεν τον έχουμε δεί ή ακούσει κάτι για αυτόν. 

Αντικείμενα όπως σακούλα, σκουφί, αλλά και ζεύγος από παπούτσια, τα οποία βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα της μοστοσικλέτας του, φαίνεται να διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην διερεύνηση του εγκλήματος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για φιλικό πρόσωπο των τριών εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων, Λοΐζου Τζιωνή, Λευτέρη Σολωμού και Μάριου Χατζηξενοφώντος. 

Μάλιστα, όπως μας ανέφεραν, το συγκεκριμένο πρόσωπο είχε κληθεί για κατάθεση, ωστόσο δεν συνελήφθη.

Κατηγορούμενοι στην υπόθεση του διπλού φονικού που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο, είναι ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, η 22χρονη συμβία του Σάρα Σιαμς, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Να υπενθυμίσουμε πως στην δικάσιμο της Παρασκευής (23/11), οι συγγενείς ξέσπασαν σε κλάματα βλέποντας το αποκρουστικό θέαμα των ρούχων, αλλά και όταν αντίκρισαν το σπαθί τύπου σαμουράι και το πτυσσόμενο ρόπαλο, που είχαν βρεθέι στο σπίτι όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα.

Η δικάσιμος τερματίστηκε όταν ο δικηγόρος του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέας Αναστασίου, υπέβαλε ένσταση για το μαύρο σημειωματάριο που εντοπίστηκε στο όχημα, το οποίο εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Η εισήγηση της Κατηγορούσας Αρχής για επικοινωνία και συννενόηση, έγινε δεκτή απ' όλους, με τον δικαστή να ζητά να υπάρξει πλήρης συννενόηση αυτή την φορά μεταξύ τους, για να μπορέσει να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία στην επόμενη δικάσιμο της Τετάρτης 28/11. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top